Over ons

Een goede techniek vergoot het wintersport plezier!

Indoor Skicentrum Heerhugowaard staat onder leiding van ex-topsporter Geoffrey van Dijk. Opgeleid in Oostenrijks en in het bezit van het Staatlichen skilehraren diploma. Dit is het hoogst aangeschreven diploma wereldwijd.

De skischool en snowboardschool is gevestigd in het luxe sportcomplex van My Healht club (voorheen SportLagune). Er wordt les gegeven op een indoor rolpiste die geschikt is voor zowel  de beginnende als de vergevorderde wintersporter. De snelheid en de hellingshoek van de piste wordt aangepast aan het niveau van de cursist. Het grote voordeel van lessen op een rolpiste is dat de instructeur  altijd dichtbij staat. Tijdens de training krijgt u aanwijzingen ter verbetering van uw basis techniek, balans en coördinatie. De lessen zijn erg leerzaam, leuk en goed voor de conditie.

Voordelen indoor skiën & snowbooarden

1. De Skibaan:
U heeft les op een rolpiste, hierdoor heeft u een oneindige afdaling, ideaal voor het aanleren en inslijpen van de juiste beweging en techniek. Door de spiegelwand kunt u uzelf zien. Dit werkt zelfcorrigeren

2. Maximale aandacht:
Maximaal 3 personen tegelijk op de baan, bijna privéles. Veel persoonlijke aandacht voor uw techniek met maximaal rendement.

3. Niveau:
De helling en snelheid word aangepast aan het niveau van de cursist. Omdat de baan in hoogte en snelheid verstelbaar is, kan iedereen op zijn eigen niveau les krijgen. Van (angstige) beginner tot ver gevorderde wintersporter.

4. Materialen:
Alle lessen zijn inclusief materiaal. Als u eigen schoenen heeft adviseren wij deze te gebruiken. Kinderen t/m 12 jaar hebben een helmplicht.

5. Techniek:
Er wordt gewerkt met de nieuwste technieken die het carven nog gemakkelijker maakt. Uitstekende combinatie voor verbetering van zowel techniek als conditie.

6. Lid:
U hoeft geen lid te zijn van My Healthclub om ski of snowboardlessen te volgen.

7. Lesduur:
De les duurt 60 minuten waarvan u 30 minuten actief aan het skiën / snowboarden bent. De lessen worden ingedeeld in twee groepen die  ieder 3X10 of 2×15 minuten op de baan staan. Er wordt geskied met maximaal 3 personen te gelijk op de baan.

8. Niveau’s voor kinderen en volwassenen:
Er word les gegeven op alle niveaus. Kinderen worden extra onderverdeeld in 3 leeftijds caterorieen: 3 t/m 5 jaar, 5 t/m 8 jaar en 7 t/m 12 jaar. Verder w0rd er les gegeven op 5 niveau’s: Starter (0 tot 3 dagen wintersport), Basic (kan gecontroleerd een blauwe piste skiën), Advanced (kan gecontroleerd een rode piste skiën), Expert (kan gecontroleerd een zwarte piste skiën), Expert Pro (kan goed een zwarte piste skiën of is al skileraar)

9. consumenten bond:     7zTehznn
Slotconclusie consumentenbond ; “Onze voorkeur voor een ski of snowboardles gaat uit naar een rollerbaan. Hoewel de sneeuw hier ontbreekt, leer je op een rollerbaan sneller de techniek aan.”

Klik op informatie voor ski en/of snowboardles.
Klik op inschrijven voor ski en/of snowboardles.

 

 14 - Alpine Engineering dry ski slope solutions

Terug naar Skicentrum Heerhugowaard